In een zeer competitieve wereld, zijn er talloze blockbuster-merkenshows en overdreven promotiestrategieën in overvloed.Klanten hebben tegenwoordig een grote hand in het kiezen van de merken waarmee ze communiceren, en de meeste zijn slim genoeg om niet te vallen voor uitgebreide pracht en praal .

Wat ze zoeken is een gepersonaliseerde en memorabele merkervaring. De jonge, technisch onderlegde generatie van vandaag wil producten ervaren in plaats van ze te zien of te horen van goedbetaalde marketingmanagers.

Experiential marketing technology solutions lossen dit dilemma waarmee grote merken worden geconfronteerd op ingenieuze wijze op.

Interactieve oplossingen zoals 3D Projection Mapping werken als een charme als het gaat om het leveren van zeer persoonlijke en leuke merkervaringen.

Voor diegenen die zich afvragen wat precies de rol is van 3D Holographics in de detailhandel, staat u op het punt van een verrassende verlichtingssessie!

Projectiekartering in de detailhandel is een relatief nieuw concept dat ongelooflijk goed werkt bij het creëren van memorabele en plezierige merkervaringen.

3D projectiemapping
Uitgevoerd met behulp van 3D Hologram Fans, kunt u met 3D projectie mapping elk gewenst oppervlak transformeren in een interactief platform voor uw klanten!

Alles van muren tot banken tot plafonds en dashboards kan worden gebruikt als een projectiescherm voor 3D Hologram-technologie.

Naarmate de markt meer en meer online wordt, zoeken merken naar manieren om te communiceren met hun nieuwe klantenbestand.

Hoewel video en interactieve technologie een kijkje bieden in de gepersonaliseerde belevingswereld, gaat er niets boven 3D-projectiekartering in de detailhandel!

Met 3D Holographics kunt u niet alleen uw producten op innovatieve wijze presenteren, maar biedt uw klanten ook een platform om als nooit tevoren met uw merk te communiceren!

Gewapend met de nieuwste 3D Hologram-technologie en speciale effecten, is projectiekartering in de detailhandel goed op weg om het interactieve belevingslandschap te veranderen.

Er is een bijkomend voordeel van 3D-projectiekartering. Net als de meeste ervaringsgerichte marketingtechnologieoplossingen biedt 3D-projectiekartering in de detailhandel inzichten in klantgedrag.

Aangezien 3D-hologramtechnologie een enorme hand technologie vereist bij de implementatie ervan, is het veilig om aan te nemen dat gebruikersanalyses en andere nuttige gegevens veilig in de kluizen zijn opgeslagen!

Deze essentiële gegevens, wat gebruikersgevoelens en hun koopgedrag stimuleert, betekent een wereld van kansen voor merken!

Het is gemakkelijk om te ontcijferen dat experiëntiële marketingtechnologieoplossingen, met name de 3D Hologram-fan, elke dag exponentieel populair worden.

De meeste bedrijven die bereid zijn om de 3D Holographics-projectiekartering in de detailhandel te gebruiken, hebben echter nog steeds geen idee van de vele toepassingen van 3D-projectiekartering.

Hieronder geven we u een paar praktische toepassingen van 3D Hologram-technologie die onvermijdelijk leiden tot een onvergetelijke merkervaring voor uw klanten.

Realistisch gebruik van 3D-hologramtechnologie voor merkactivatie

  1. Een perfecte consumentengeleide ervaring (Courtesy NikeID studio)
    Het is oud nieuws nu 3D-projectiekartering uw klanten een volledig merkgerichte, gepersonaliseerde ervaring biedt. Wat is een betere manier om dit te benadrukken dan in een hoogwaardige, interactieve productweergave? 3D Hologram-fan is het perfecte medium om uw assortiment te presenteren producten op de meest creatieve manieren aan uw klanten.

NikeID gebruikte hun 3D Holographics-campagne op een uitzonderlijk unieke manier.

Het enige wat hun gebruikers moesten doen, was een bepaald showbereik bedenken, en de projectiekaart zou hen laten zien hoe het er op hun voeten uit zou zien.

Onnodig te zeggen dat de retailcampagne voor projectiekaarten een hit was en in alle opzichten memorabel was.

Dus als u op zoek bent naar 3D-projectiekaarten voor uw evenement, kunt u eenvoudig een blad uit hun boek halen!

  1. Zorg dat de campagne aansluit op uw omgeving
    Wanneer u iets zo alomtegenwoordig interactief als 3D Hologram tot uw beschikking heeft, is het gemakkelijk om toe te geven aan verleidingen om groot te worden! Houd er echter rekening mee dat uw projectiekaartscherm in overeenstemming moet zijn met uw merk, klanten en omgeving.

En nee, je hoeft niet echt op zoek te gaan naar verhoogde daken of valse plafonds voor 3D-projectiemapping. Je kunt ook een briljante 3D-holografische presentatie uitvoeren met minimalistische oppervlakken en ingetogen omgevingen. Als je niet zeker weet hoe, kijk dan op L’Oreal’s 3D Hologram-campagne! U hebt geen bewijzen meer nodig!

  1. Meng verschillende oppervlakken
    Nu echt, met een experiëntiële marketingtechnologieoplossing die zo innovatief is als de 3D Hologram-fan, waarom zou je niet iets nieuws willen proberen? Waarom stoppen bij alleen vlakke, enkele oppervlakken? Om een ​​echt onvergetelijke 3D-projectiekaartervaring te creëren voor je gasten, mix en match verschillende oppervlakken en technieken.

Zoals Toyota deed! Voor hun nieuwe auto-lancering projecteerden ze buitengewoon mooie 3D-beelden op verschillende oppervlakken!

Meer informatie of uitleg nodig? Onze experts spreken u graag!