HOLOGRAM HUREN

Huur een premium hologram voor uw volgende beurs, evenement of merkactivatie evenement. Ons verhuurconcept met volledige oplossing heeft het doel om u te ontzorgen, wij zorgen voor de ontwikkeling, logistiek en technische instellingen.

Onze hologram creëert dat extra stukje magie en is ontworpen om mensen op een innovatieve manier in contact te brengen met uw bedrijf of merk.

DE MOGELIJKHEDEN

THE HOLOGRAMMER

 

Hologram huren met een diameter van 65 centimeter.

Plug & play, content vooraf geïnstalleerd, na ontvangst direct gereed voor gebruik na ontvangst.

Naast het huren van de hologrammer, ontvangt u ook een tripod standaard waar de gehuurde hologram op geplaatst kan worden.

Prijzen voor hologram verhuur:

HOLOGRAMMER WALL

Hologram wall van 1,5 m x 1,5 m met 9 gesynchroniseerde hologrammer’s.

Content wordt zorgvuldig van te voren geinstalleerd en getest.

Volledige support, het Hologrammer team bouwt de Hologram Wall op en ondersteund de gehele huurperiode uw team op locatie.

Prijzen voor hologram wall verhuur:

HET PROCES

Telefonisch of via onze website ontvangen wij van u een aanvraag. Binnen 24 uur sturen wij u de beschikbaarheid van de hologrammen en een offerte toe. Indien gewenst adviseren wij over de positionering en toepassing van de hologrammen.

Tijdens de gesprekken ontwikkelen wij een samen met u een basis concept voor de Hologram.  Met dit concept gaat onze Hologram Studio aan de slag en ontwikkeld een spectaculaire 3D hologram voor uw organisatie. 

Bij goedkeuring van de 3D Hologram wordt deze op de hologram geïnstalleerd, ons team stuurt een video ter bevestiging en na akkoord wordt de Hologram geleverd op de gewenste locatie. Omdat ons team vooraf alles installeert, hoeft u alleen nog de Hologram aan het stroomnet te verbinden om de geweldige ervaring te starten.

Geen zorgen over het terugbrengen van de hologram, na afloop wordt de Hologram opgehaald!

HOLOGRAM HUREN VOOR EEN ACTIVATIE EVENT

HUUR EEN HOLOGRAM VOOR EEN OPENING

Meer informatie of uitleg nodig? Onze experts spreken u graag!